Автоновини

Land Rover зібрав особливий Defender в магазині чоловічого одягу

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover розробила спеціальну версію позашляховика Defender під назвою Selfridges Edition Defender Works V8. Новіка створена в єдиному екземплярі, і її вже можна побачити в Selfridges – одному з найбільш знаменитих універсальних магазинів Лондона.

Для цього інженери розібрали автомобіль, щоб він зміг потрапити в приміщення через вікно першого поверху. Після цього машину знову зібрали вже всередині магазину. Весь процес зайняв у Land Rover чотири дні. Всього ж на розробку Defender Works V8 пішло більше 930 годин.


«Все в цьому автомобілі – від особливої шкіри до даху в кольорі Selfridges – було створено в нашому центрі Classic Works в Ковентрі. Цей автомобіль був зібраний в рекордні терміни і тривалий час буде представлений в Selfridges, щоб всі відвідувачі могли його побачити», – розповів, директор Jaguar Land Rover Classic Тім Хенніг.

Позашляховик під назвою Selfridges Edition побудований на базі Defender 110 Pick Up 2016 року. Капот особливого Defender забарвлений в традиційний для Selfridges жовтий колір. Новинка отримала складне лобове скло і двері в половину висоти автомобіля. В салоні машини встановлюються сидіння з оббивкою зі шкіри, а також мультимедійна система Jaguar Land Rover Classic Infotainment System.

Автомобіль оснастили 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 405 к.с. і 515 Нм крутного моменту. Мотор працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією ZF. Також позашляховик комплектується модернізованою гальмівною системою і переробленою підвіскою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook