Автоновини

Hyundai розсекретив найдорожчу Creta

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai розсекретила найдорожчу модифікацію кросовера Creta. Публічний дебют моделі відбудеться на автосалоні в Сан-Паулу в листопаді. За попередніми даними, новинка отримає назву Diamond Edition. В першу чергу автомобіль призначається для ринку Бразилії. Чи з’явиться модель у продажу в інших країнах поки невідомо.

Судячи з фотографій, автомобіль отримає панорамний дах, видозмінені бампери і спойлер. У салоні кросовера встановлять нові сидіння з обробкою з шкіри світлого кольору. Також очікується поява нових систем допомоги водієві і додаткових опцій.

На бразильському ринку новинку запропонують з 1,6-літровим бензиновим двигуном з віддачею 130 к.с. Також буде доступний 2,0-літровий агрегат потужність 166 к.с. Перший двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною або з автоматичною коробками передач, а другий поєднується тільки з «автоматом».

На даний момент Hyundai вже приступив до розробки Creta другого покоління. У компактного кросовера вперше з’явиться модифікацію з семимісним салоном. За попередніми даними, стандартний варіант кросоверу з’явиться в 2020 році, а версія з сімома посадочними місцями з’явиться роком пізніше. У лінійку двигунів увійдуть нові бензинові і дизельні двигуни робочим об’ємом 1,5 літра.

У Україні Hyundai Creta доступна з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,6 і 2,0 літра, що розвивають 123 і 149 к.с. відповідно. Перший двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною або з автоматичною коробками передач, а другий поєднується тільки з «автоматом».

Кросовер доступний як з переднім, так і з повним приводом. Ціни на Hyundai Creta починаються від 538 000 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook