Автоновини

У Volkswagen назвали терміни появи серійного крос-кабріолета

Фото: Volkswagen

Volkswagen представить серійну версію модифікації кросовера T-Roc з відкритим кузовом в 2019 році, а вихід моделі на ринок відбудеться через рік. Про це з посиланням на головного операційного директора німецької марки Ральфа Брандштеттера повідомляє Autocar.

Таким чином, T-Roc Cabriolet стане єдиною відкритою моделлю в лінійці Volkswagen, так як автовиробник зняв з виробництва Golf Cabriolet і Beetle Convertible в 2016 і 2018 роках відповідно. Передбачається, що новинка в першу чергу буде орієнтована на європейський ринок.

На початку жовтня тестовий прототип Volkswagen T-Roc Cabriolet був вперше помічений під час дорожніх випробувань. Судячи зі шпигунських знімків, крос-кабріолет отримає дводверний кузов і м’який верх. Передбачається, що новинка стане доступна тільки з переднім приводом – в іншому випадку у автомобіля буде занадто велика маса в зв’язку з механізмом приводу складного даху. Як очікується, в лінійку двигунів увійдуть бензинові агрегати робочим об’ємом 1,5 і 2,0 л потужністю 150 і 190 к.с. відповідно.

У четвер, 25 жовтня, Volkswagen представив новий кросовер , який зайняв місце на сходинку нижче T-Roc. Модель створена на модульному шасі MQB 0 з поперечним розташуванням двигуна, яке використовується, зокрема, на хетчбек Polo шостого покоління. Довжина автомобіля склала 4,11 м, а розмір колісної бази дорівнює 2,56 метра.

Моторна гамма включила трьохциліндрові двигуни об’ємом один літр потужністю 95 і 115 сил, а також 1,4-літрову «турбочетвірку», яка видає 150 кінських сил. Крім того, буде доступний 95-потужний дизель об’ємом 1,6 літра. Не виключено, що Volkswagen T-Cross з’явиться і на українському ринку, де замінить седан Polo.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook