Автоновини

«ОК, BMW». Все про дуже великий кросовер X7

Фото: BMW

BMW показала новий кросовер X7 – найбільшу модель в лінійці. Автомобіль з’явиться в березні 2019. Конкурувати BMW X7 буде в першу чергу з Mercedes-Benz GLS, а також c Range Rover, Lexus LX , та Cadillac Escalade.

X7 виявився помітно довше нового X5: 5151 мм проти 4922 мм. Різниця в колісній базі теж відчутна – вона більше у X7 на 130 мм. Завдяки значному набиранню новинка від BMW отримала повноцінний третій ряд сидінь, причому семимісними будуть всі модифікації X7, включаючи базову. В якості опції BMW запропонує шестимісний салон – в цьому випадку сидіння другого ряду будуть розділені широкими підлокітниками.

Новинку запропонують в трьох версіях. Базовим варіантом стане xDrive 30d з трилітровим 249-потужним дизельним мотором. Крім того, замовити X7 можна буде в бензинової версії xDrive 40i – з трилітровим твін-турбо на 340 к.с. Найпотужніша і дорога версія – xDrive M50d (трилітровий турбодизель потужністю 400 к.с.). Всі мотори працюють з 8-ступінчастим “автоматом” і системою повного приводу.

У базовій версії X7 отримає повністю світлодіодні фари, систему управління дальнім світлом, чотирьохзонний клімат-контроль, електропривод передніх крісел, великий панорамний дах, електропривод п’ятої двері і 20-дюймові диски.

Крім того, в початковій модифікації передбачена адаптивна підвіска з електронно-керованими амортизаторами – вона дозволяє змінювати дорожній просвіт кросовера в діапазоні 80 мм. Всі версії, крім спортивної M50d, отримають пакет Off-Road з чотирма настройками: «Пісок», «Гравій», «Камені» і «Сніг». У кожному змінюються алгоритми роботи коробки передач, системи повного приводу, відгуки на натискання педалі газу, а ще система сама вибирає найбільш оптимальний дорожній просвіт.

В якості опції для свого найбільшого кросовера BMW запропонує лазерні фари (світять на 600 м вперед), п’ятизонний клімат-контроль, просунуту акустику Bowers & Wilkins і 22-дюймові диски. Ще для BMW X7 буде доступно кілька активних помічників: адаптивний круїз-контроль, система утримання в смузі, асистент перестроювання і система попередження при виїзді з парковки заднім ходом (машина сама загальмує, якщо побачить перешкоду).

Водієві BMW X7 (і всіх нових моделей марки, починаючи з березня 2019 р.) допомагатиме розумний асистент. Він працює за тим же принципом, що Siri і «Аліса», тобто здатний обробляти голосові запити. Щоб викликати помічника, досить буде сказати: «Hey, BMW» або «OK, BMW». Німці обіцяють постійно оновлювати систему та вдосконалювати навички асистента.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook