Автоновини

BMW вивела на фінальні тести кабріолет 8-Series

Фото: Motor1

Компанія BMW приступила до фінальних випробувань кабріолета 8-Series. Шпигунські фотографії з випробувань виклало видання Motor1. На знімках автомобіль представлений практично без камуфляжу. При цьому, точні дати прем’єри новинки поки невідомі. Швидше за все, дебют кабріолета може відбутися вже до кінця нинішнього року.

Судячи з фотографій, дизайн новинки буде повторювати однойменне купе, яке представили раніше. Автомобіль отримає широку решітку радіатора, світлодіодну оптику, спортивну вихлопну систему з хромованими патрубками і тканинний верх. «Вісімка» стане першою серійною моделлю баварської марки, яка отримала дах з армованого вуглецевим волокном полімеру.

На знімках представлена ??модифікація автомобіля під індексом M850i ??xDrive. Цей кабріолет отримає 4,4-літровий бензиновий турбомотор V8 з віддачею 530 к.с. З таким двигуном до «сотні» купе розганяється за 3,7 секунди. Для кабріолета ця цифра виросте до 4 секунд. Мотор працюватиме спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Також клієнтам запропонують 3,3-літровий дизельний агрегат з шістьма циліндрами. Потужність мотора складе 320 к.с. Також очікується «заряджена» версія кабріолета. Потужність такої модифікації складе близько 600 к.с. Автомобіль укомплектують системою повного приводу, що самоблокується заднім диференціалом і модернізованою гальмівною системою. Очікується, що кабріолет додасть у вазі 100-125 кг.

Виробництво купе 8-Series вже стартувало на підприємстві в Нижній Баварії. На цьому ж заводі вже випускаються сімейства 5-Series і флагманський седан 7-Series нового покоління. Згодом на одну лінію з купе встане модифікація з кузовом «кабріолет», а також чотирьохдверна версія Gran Coupe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook