Автоновини

Jeep Grand Cherokee Trackhawk отримав 1200-потужну версію

Фото: Hennessey Performance

З модернізованим двигуном розгін до «сотні» у позашляховика Jeep Grand Cherokee Trackhawk від тюнінг-ательє Hennessey займає рекордні 2,3 секунди.

Американське тюнінг-ательє Hennessey розробив надпотужну модифікацію позашляховика Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Автомобіль комплектується модернізованим 6,2-літровим бензиновим двигуном Hellcat з 8 циліндрами. Потужність агрегату була підвищена до 1200 к.с. Відеозапис заїзду на треку позашляховика була викладена на Youtube-каналі Hennessey Performance.

З таким двигуном розгін до «сотні» у позашляховика займає рекордні 2,3 секунди. Максимальна швидкість – 322 км / г. При цьому вага Jeep Grand Cherokee Trackhawk становить близько 2,5 тонн.

Також автомобіль отримав спеціальні шини і систему відключення повного приводу. Всього буде вироблено 24 надпотужних позашляховика. Ціни на автомобіль будуть починатися від 179 000 доларів.

Прем’єра стандартного Jeep Grand Cherokee Trackhawk відбулася в квітні минулого року на моторшоу в Нью-Йорку. Позашляховик оснастили 6,2-літровою компресорною «вісімкою», що розвиває 717 к.с. і 875 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість складає 289 км на годину. Дрегову дистанцію у чверть милі (402 м) такий автомобіль проїжджає за 11,6 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook