Автоновини

Названа дата прем’єри нового універсала BMW 3-Series

Фото: Carscoops

Компанія BMW приступила до дорожніх випробувань універсалу 3-Series нового покоління. Шпигунські фотографії новинки були викладені виданням Carscoops. За їхніми даними, прем’єри автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні наступного року.

Лінійку двигунів універсал запозичить у однойменного седана. До неї увійдуть нові чотирициліндрові дволітрові наддувні агрегати, розвиваючі 184 (версія 320i) і 258 к.с. (Версія 330i). Дизельна гамма представлена ??дволітровими моторами потужністю 150 (318d) і 190 к.с. (320d), а також 265-потужним трилітровим шестициліндровим агрегатом (330d).

Новинка отримає восьмиступінчасту автоматичну трансмісію, динамічний круїз-контроль, функцію Start / Stop, перемикач режимів руху і сигналізацію аварійного зближення при парковці. Для машини пізніше буде доступний пакет M Sport, що включає спортивну підвіску і гальма M Sport. Також седан укомплектували автоматичним трьохзонним клімат-контролем і аудіосистемою з 6 динаміками.

Прем’єра нової BMW третьої серії відбулася 2 жовтня на автосалоні в Парижі. Седан став першою моделлю марки з «розумними» амортизаторами. Довжина автомобіля склала 4709 мм, ширина – 1827 мм, а висота – 1 442 мм, що на 85 мм довшим, на 16 мм ширше, і на 1 мм вище попередника. Розмір колісної бази збільшився на 41 мм – до 2851 мм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook