Автоновини

Mazda оновила кросовер CX-5

Фото: Mazda

Компанія Mazda представила оновлену версію кросовера CX-5 для японського ринку. У цій країні продажі автомобіля стартують в листопаді. Рестайлінгова модель отримала новий 2,5-літровий бензиновий турбомотор з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 230 к.с. Мотор працює спільно з шестідіапазонним «автоматом». Таким же двигуном вже комплектуються Mazda CX-9 і Mazda 6.

Також CX-5 укомплектували модернізованою системою G-Vectoring Control (GVC), яка покликана підвищити керованість і стабільність машини, Технологія постійно відстежує, як сильно повернуто кермо, натиснута педаль «газу», як швидко їде автомобіль. Виходячи з отриманої інформації система може зменшувати крутний момент, що дає додаткове навантаження на передню вісь. Завдяки цьому плями контакту шин збільшуються, і автомобіль краще проходить повороти.

Крім цього, тепер клієнтам пропонується нова модифікації автомобіля під назвою Exclusive Mode. Така версія кросовера отримала декоративні елементи салону з натурального дерева, нові сидіння, оббиті шкірою Nappa, аудіосистему Bose, інше підсвічування салону, модернізовану мультимедійну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto і 19-дюймові колісні диски.

У Україні Mazda CX-5 пропонується з двома бензиновими моторами робочим об’ємом 2,0 і 2,5 л, що розвивають 150 і 192 к.с. відповідно. Обидва агрегати здатні працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з «автоматом» аналогічного діапазону. Передня підвіска у машини – Макферсон, задня – багатоважель.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook