Автоновини Військова техніка

До Києва приїхала новітня військова техніка (фото, відео)

Напередодні відкриття виставки «Зброя та безпека 2018» в Києві вдалося сфотографувати новітні зразки військової техніки, які покажуть широкій публіці з 9 по 12 жовтня в МВЦ, пише Autocentre.

Журналістам вдалося сфотографувати кілька цікавих зразків військової техніки як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва, які будуть презентовані вже завтра.

На повноприводному шасі КрАЗ-5401НЕ (4х4) з дворядною кабіною китайського виробництва Shaanxi представлена новітня система залпового вогню БМ-21 УМ18-001. Подробиці про машину дізнаємося зовсім скоро.

Своє бачення БМ-21 показали і чеські гості – до Києва привезли повнопривідну вантажівку Tatra Force (4х4) з модернізованою РСЗВ, встановленою спільно з компанією Excalibur Army.

До речі, на чеському стенді також можна побачити ще два цікавих експоната. Це модернізовану БМП-2, а також колісну 152-мм самохідну гаубицю DANA M2CZ на повноприводному шасі Tatra 8х8.



ПАТ «АвтоКрАЗ» привіз на виставку новітній сідельний тягач КрАЗ-6510TE (6х6). Це перша кременчуцька вантажівка безкапотного компонування, яка обладнана автоматичною коробкою передач. У парі з АКП Fast Gear працює турбодизель Weichai потужністю 460 к. с.

Цікава експозиція і на стенді «Укроборонпром». Тут 45-й завод показує два автопаливозаправника на шасі КрАЗ-5233 (4х4) і МАЗ-53162 (Богдан-53162) 4х4. А також пересувну ремонтну зарядну станцію на шасі ЗІЛ-131.

На стенді «Укроборонпром» можна побачити і новітній БТР-4мВ, який відрізняється посиленим, навісним бронюванням, колесами з протипульними вставками Run Flat. Дослідний зразок машини був показаний на виставці Зброя та безпека ще в минулому році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook