Автоновини

Volkswagen T-Roc з відкритим верхом вперше помічений на тестах

Фото: Motor1

Компанія Volkswagen вивела на тести нову модифікацію кросовера T-Roc з відкритим верхом. Шпигунські фотографії були викладені виданням Motor1. За їхніми даними, виробництво машини повинно початися в 2020 році. Всього німецький бренд планує інвестувати в цей проект 80 мільйонів євро. Виробництво моделі буде налагоджено на заводі в місті Оснабрюк.

Судячи з фотографій, дизайн машини практично не буде відрізнятися від стандартного T-Roc, який був представлений в 2017 році на автосалоні у Франкфурті. Дводверний автомобіль зменшиться у розмірах і отримає систему переднього приводу. За неофіційними даними, машина отримає 1,5-літровий бензиновий двигун з віддачею 150 к.с Також буде представлений 2,0-літровий бензиновий мотор. Потужність цього агрегату складе 190 к.с.

На даний момент відкритими кросоверами можуть похвалитися лише кілька брендів. Так, Land Rover поекспериментував з популярним Range Rover Evoque, додавши йому м’який складаний верх і спойлер. Раніше щось подібне випускав Nissan (Murano з м’яким верхом) і Chrysler (PT Cruiser кабріолет).

Кросовер T-Roc в модельному ряду Volkswagen перебуває на один щабель нижче моделі Tiguan. Габаритна довжина машини становить 4234 мм, ширина – 1819 мм, а висота – 1573 мм. Це на 252 мм коротше, на 11 мм ширше і на 131 мм нижче кросовера Tiguan другого покоління. Об’єм багажного відділення дорівнює 445 літрам, а при складеному задньому ряді сидінь – 1290 літрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook