Автоновини

Skoda анонсувала прем’єру нового хетчбека

Фото: Skoda

Компанія Skoda опублікувала перше тізерне зображення нового п’ятидверного хетчбека. Як повідомляє прес-служба чеського бренду, прем’єра автомобіля відбудеться до кінця нинішнього року. Широкій публіці машину покажуть, швидше за все, на автосалоні в Женеві в березні. У модельному ряду Skoda, автомобіль стане заміною Rapid.

Новинка буде використовувати ту саму мову дизайну, що і представлений на мотор-шоу в Парижі Vision RS. Автомобіль побудують на платформі A0 MQB. Це шасі вже лежить в основі ряду компактних і середньорозмірних автомобілів від нового Volkswagen Polo до кросовера Skoda Kodiaq. Вся інша інформація про майбутню модель поки тримаються в секреті.

За неофіційними даними, в лінійку агрегатів увійдуть нові 1,5-літрові бензинові турбомотори, які в залежності від модифікації розвивають від 125 до 150 кінських сил. Мотори працюватимуть з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастим “автоматом” з подвійним зчепленням. Очікується, що за габаритними розмірами новинка буде більше нинішнього Rapid.

Концепт-кар Vision RS служить для демонстрації дизайну майбутніх спортивних моделей бренду і є передвісником наступного покоління Rapid. Довжина новинки становить 4356 мм. Це на 50 мм більше, ніж у нинішнього Rapid. Об’єм багажного відділення дорівнює 440 літрам. Розмір колісної баси становить 2,6 метра. Відмінними рисами концепт-кара стали низько посаджені головні фари, великий спойлер на даху, задній дифузор і обтічні колісні арки. Також автомобіль отримав цифрову приладову панель і великий сенсорний екран.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook