Автоновини

Citroen відзначить 100-річний ювілей двома новими концептами

Фото: PSA Peugeot Citroen

У 2019 французька марка на честь свого ювілею представить міський автомобіль майбутнього і «надкомфортну» машину.

Компанія Citroen опублікувала тизери двох нових концепт-карів, які дебютує в 2019 році. Випуск експериментальних машин буде приурочений до 100-річного ювілею французької марки.

Перший із прототипів дебютує в березні на Женевському автосалоні і буде покликаний дати уявлення про міські автомобілі майбутнього. Прем’єра другого концепт-кара відбудеться місяцем пізніше на мотор-шоу в Пекіні. Поки про новинку лише відомо, що вона стане «втіленням надкомфортної машини».

У 2019 французький автовиробник проведе ряд заходів на честь свого 100-річчя. Наприклад, в лютому відбудеться виставка старих моделей Citroen, а в липні в Нормандії пройде зустріч власників класичних автомобілів бренду. Крім того, буде випущений ряд спеціальних версій сучасних моделей, присвячених ювілею.

На даний момент компанія Citroen веде розробку нового флагманського седана, який повинен буде замінити в лінійці моделі С5 і C6. За попередніми даними, автомобіль, призначений для європейського і китайського ринків, з’явиться в 2019 або в 2020 році.

Передбачається, що новинка запозичить деякі стилістичні та технічні рішення у концепт-кара Cxperience, представленого восени 2016 року на Паризькому автосалоні. Прототип оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої увійшов бензиновий двигун потужністю близько 200 к.с., 110-потужний електромотор, восьмиступінчастий “автомат” і комплект акумуляторів. Виключно на електротязі Citroen Cxperience може проїхати до 60 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook