Автоновини

Toyota відправить в ремонт 2,4 мільйона гібридів

Фото: Toyota

Компанія Toyota відкличе 2,4 млн транспортних засобів з гібридними силовими установками. Йдеться про автомобілі Prius і Auris, які були випущені з жовтня 2008 року по листопад 2014 року. Про це повідомляє Automotive News.

Близько 1,25 млн автомобілів відправиться на сервіс в Японії, а ще 830 тис. машин відкличуть в США. Крім того, акція торкнеться 290 тис. гібридів, реалізованих на європейському ринку. Нарешті, під відкликання потрапить частина автомобілів, проданих в Китаї, Африці та Австралії.

В «Тойоті» заявили, що в «рідкісних випадках» через збій в гібридній системі, електроніка автомобіля може самостійно перейти на так званий «захисний режим», що призведе до втрати потужності або виключення силового агрегату. У компанії стверджують, що в Японії не було зареєстровано жодної аварії, викликаної даним дефектом.

В останній раз компанія Toyota оголошувала про масове відкликання автомобілів у вересні 2018 року. Сервісна акція торкнулася моделей Prius і С-HR, у яких виявили ризик зносу проводки в силовому агрегаті, який може привести до короткого замикання і займання.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook