Автоновини

Ford Explorer назвали найшвидшим поліцейським перехватчиком у США

Поліція штату Мічиган провела динамічні випробування службових автомобілів. Тести показали, що найшвидшим перехватчиком у США є позашляховик Ford Explorer.

Якнайшвидшою версією поліцейського Ford Explorer стала модифікація з трилітровим твін-турбо мотором V6 сімейства EcoBoost, яка здатна прискорюватися з місця до 60 миль в годину (96 км / г) за 5,77 сек., а її максимальна швидкість складає 241 км на годину.

Для порівняння, другий результат показав Dodge Charger з двигуном V8 робочим об’ємом 5,7 л, що дозволяє седану прискорюватися з місця до 96 км / год за 5,87 секунди. Решта учасників тестів в особі Chevrolet Tahoe, Dodge Durango, Ford Fusion і Ford F-150 показали слабші результати.

Поліцейська версія позашляховика Ford Explorer називається PIU (Police Interceptor Utility). Крім двигуна EcoBoost, перехоплювач може оснащуватися 3,3-літровим атмосферником V6, а також гібридною силовою установкою. До складу останньої входить атмосферний двигун робочим об’ємом 3,3 л, електромотор, комплект акумуляторів і 9-ступінчастий “автомат”.

Ford Explorer є найпопулярнішим поліцейським автомобілем в США – в 2017 році на позашляховик припало більше половини всіх замовлень від американських силових структур.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook