Автоновини Військова техніка

Українська армія отримала нову техніку, з’явилися вражаючі фото та відео

Державний концерн “Укроборонпром” передав Збройним Силам України 16 танків та п’ять бронетранспортерів, повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що танки модернізовані харківським підприємством “Завод імені Малишева” – це моделі Т-64 та Т-80. Бронетранспортери нового покоління БТР-4 для українського війська розробило Харківське конструкторське бюро імені Морозова.

Під час передачі техніки було продемонстровано БТР-4МВ1, створений з урахуванням конструкторських рішень країн-членів НАТО, танк БМ “Оплот“, РСЗВ “Верба”, двигуни для бронетехніки, експериментальний корпус БТР-4, інше озброєння та військова техніка.




Окрім того, був представлений оперативно-тактичний ракетний комплекс “Сапсан”, який наразі розробляється підприємствами “Укроборонпрому”.

За словами секретаря РНБО Олександра Турчинова, з початку року українськими підприємствами, відповідно до державного оборонного замовлення, вироблено та модернізовано понад 2000 одиниць озброєння та військової техніки.

Нагадаємо, Україна отримала два американські катери типу Island. Церемонія передачі відбувалась у американському місті Балтимор (штат Меріленд), у ній взяли участь президент України Петро Порошенко та командувач ВМС України адмірал Ігор Воронченко.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook