Автоновини Париж-2018

Land Rover Discovery перетворили в автомобіль для рятувальників

Land Rover розробила спеціальну версію позашляховика Discovery для рятувальників Червоного Хреста. Публічна прем’єра новинки відбулася на автосалоні в Парижі. Розробкою автомобіля займався підрозділ Land Rover Special Vehicle Operations.

Автомобіль обладнали передовими засобами зв’язку, включаючи восьмироторний безпілотний дрон. Літальний засіб може виявляти великі об’єкти з відстані в 1 км. Таким чином, машина може перетворюватися в мобільний центр ліквідації катастроф, звідки експерти можуть організовувати рятувальні операції. Позашляховик комплектується 3,0-літровим мотором з віддачею 258 кінських сил.

Також машину оснастили двома точками доступу WiFi, численними антенами, супутниковим телефоном і іншим радіоустаткуванням. Все обладнання для рятувальників встановлюється в багажнику джипа. Новинка побудована на базі концепту Project Hero, який був представлений в минулому році на автосалоні в Женеві. Компанії Land Rover знадобилося 18 місяців, щоб перетворити концепт в серійний автомобіль.

Цього літа компанія Land Rover представила оновлену версію семимісного позашляховика Discovery. Автомобіль отримав новий 3,0-літровий дизельний двигун V6. Потужність агрегату становить 306 к.с. і 700 Нм крутного моменту. З таким мотором Discovery розганяється до 100 км / год за 7,5 секунди. Також новий двигун дозволяє буксирувати вантаж вагою до 3,5 тонн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook