Автоновини Париж-2018

У Парижі показали Duster з новим мотором

Фото: Motor1

Кросовер Dacia Duster отримав новий 1,3-літровий бензиновий турбомотор. Агрегат розроблявся альянсом Renault-Nissan спільно з Daimler. На даний момент цей двигун вже встановлюється на Renault Scenic, Renault Kadjar і Mercedes-Benz А-Class. Нова версія автомобіля, який також продається під брендом Renault, була представлена ??на автосалоні в Парижі.

Двигун отримав дві версії – потужністі 130 і 150 к.с. Агрегати можуть працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач і системою переднього приводу. Повнопривідна модифікація очікується в середині наступного року.

Dacia Duster другого покоління дебютував у вересні 2017 року на Франкфуртському автосалоні, а його аналог з шильдиком Renault був представлений двома місяцями пізніше. В основу кроссовера лягла злегка модифікована платформа попередника.

В Європі Duster доступний з 1,6-літровим 115-сильним атмосферним мотором, або з 1,2-літровим наддувним двигуном потужністю 125 сил. Серед дизелів – агрегати робочим об’ємом 1,5 л, що розвивають 90 і 110 сил. Трансмісії – «механіка» або «робот» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook