Автоновини Париж-2018

Seat привіз до Парижа дуже великий кросовер

Фото: Seat

На мотор-шоу в Парижі Seat представив свій новий флагманський кросовер під назвою Tarraco. Таке найменування автомобіль отримав на честь міста Таррагона в Каталонії. У модельному ряду бренду новинка займе місце над позашляховиками Ateca і Arona.

В Європі прийом замовлень на кросовер почнеться в грудні нинішнього року. Збірку моделі налагодять на підприємстві Volkswagen у Вольфсбурзі. На цьому ж заводі збирається семимісний Tiguan. Основними конкурентами Tarraco називаються Hyundai Santa Fe і Ford Edge. Ціни на новинку поки не відомі. За попередніми даними, бажаючим придбати машину доведеться заплатити близько 30 тис. євро.

Автомобіль побудований на модульному шасі концерну Volkswagen під назвою MQB A. Ця архітектура вже лежить в основі, наприклад, Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace. Габаритна довжина кросовера склала 4735 мм, висота – 1658 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2800 міліметрів.

Seat Tarraco буде доступний як з п’яти-, так і з семимісним салоном. Об’єм багажного відділення у п’ятимісної модифікації склав 760 л, а при складених кріслах заднього ряду він збільшується до 2000 літрів. Не дивлячись на габарити головний технічний директор Seat Маттіас Рабе пообіцяв, що це буде найбільша спортивна модель в класі.

У гамму моторів новинки увійшли чотири двигуни. Базова версія кросовера оснащується 1,5-літровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю 150 к.с. Така версія машини оснащується переднім приводом і шестиступінчастою “механікою”. Також клієнтам запропонують дволітровий 190-потужний агрегат, що працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями і повним приводом.

Дизельна гамма представлена двигунами робочим об’ємом два літри, що видають 150 і 190 кінських сил. Всі варіанти з моторами на «важкому» паливі комплектуються повнопривідною трансмісією. Надалі у кросовера повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою. Сумарна потужність такої модифікації Tarraco складе 210 к.с. Запас ходу на одній електротязі – 50 км.

В салоні машини встановлюється цифрова приладова панель Virtual Cockpit. У списку електронних «помічників» кросовера – адаптивна підвіска, система попередження фронтальних зіткнень з функцією виявлення пішоходів, система дотримання рядності руху, адаптивний круїз-контроль і моніторинг сліпих зон. Крім цього, Tarraco став першим автомобілем бренду, який оснащується системою управління жестами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook