Автоновини Париж-2018

Suzuki розповіла про свої новинки на Паризькому автосалоні

Фото: Suzuki

Компанія Suzuki привезе на автосалон в Париж, який відкривається 2 жовтня, оновлений кросовер Vitara і компактний позашляховик Jimny четвертого покоління.

Компанія Suzuki покаже на автосалоні в Парижі два нових автомобіля. Так, публіці продемонструють оновлений кросовер Vitara. Від попередника новинку можна відрізнити завдяки модернізованій радіаторній решітці, видозміненим бамперам, а також іншим заднім ліхтарям. Також машина отримала хромовані елементи і 17-дюймові колісні диски. У салоні з’явилася нова приладова панель з кольоровим центральним дисплеєм. Технічні характеристики новинки в компанії поки не розкривають.

Ще однією прем’єрою мотор-шоу стане четверте покоління компактного позашляховика Jimny. Позашляховик успадкував від попередника конструкцію з лонжеронною рамою сходового типу, нерозрізні мости, жорстко підключаємий повний привід і роздавальну коробку із заниженою передачею. Довжина автомобіля склала 3480 мм, ширина – 1645 мм, висота – 1725 мм, що на 195 мм, 45 мм і 20 мм коротше, ширше і вище відповідно. Дорожній просвіт склав 210 міліметрів. Обсяг багажника – 377 літрів, що на 53 літра більше, ніж у моделі попереднього покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook