Автоновини Париж-2018

Skoda показала найпотужніший і найшвидший Kodiaq

Фото: Skoda

На Міжнародному автосалоні в Парижі відбувся передпрем’єрний показ найшвидшого SUV від Skoda – Kodiaq RS.

Заряджений кросовер оснащений дизельним мотором з двома турбокомпресорами, який розвиває 240 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Це найпотужніший дизельний мотор, який коли-небудь створювали на заводі марки в чеському Млада-Болеславі – саме такий агрегат встановлюється на моделі Volkswagen Tiguan, що продаються на європейських ринках.

У парі з двигуном працює семиступінчастий “робот” DSG. Все це дозволяє автомобілю розганятися до сотні за 7 секунд, а максимальна швидкість обмежена позначкою 220 км / год. Зазначені динамічні характеристики дозволили автомобілю подолати гоночну трасу в Нюрбургринзі за 9 хвилин 29,84 сек., що робить його найшвидшим семимісним автомобілем «Північної петлі».

За задумом творців Kodiaq RS підійде для тих, хто віддає перевагу спортивному стилю водіння, але при цьому має потребу в сімейному автомобілі на кожен день. В результаті Kodiaq RS зберіг всі практичні властивості «громадянської» версії – для нього також доступна як п’яти- так і семимісне виконання, а також всі рішення в стилі Simply Clever. Для автомобіля доступні системи старт-стоп, а також система рекуперації енергії при гальмуванні. Крім того, вже в базовій версії заряджений кросовер буде оснащуватися системою Dynamic Sound Boost, яка вміє підсилювати звук двигуна в залежності від обраного режиму руху.

У стандартній комплектації Kodiaq RS оснащується спортивними сидіннями з інтегрованими підголівниками, а також подушками і спинками з обробкою з алькантри. На кріслах і на рульовому колесі з логотипом RS також можна помітити червону прострочку в спортивному стилі. Передню панель прикрашає обробка під вуглепластик.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook