Автоновини Париж-2018

Infiniti покаже в Парижі гібридне купе

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti привезе на автосалон в Париж, який відкриється 2 жовтня, концепт-кар під назвою Project Black S. Також в створенні цього прототипу брала участь команда Renault Sport F1. Не виключається, що в майбутньому концепт отримає серійну версію.

Project Black S – це варіант купе Q60 з аеродинамічним обвісом і гібридною силовою установкою. Машина повинна продемонструвати, що гібридні технології можна використовувати і в найпотужніших моделях. Причому саму технологію японці запозичили зі світу «Формули 1». Силова установка Project Black S буде включати систему рекуперації енергії (ERS), аналогічну системі KERS на гоночних болідах. При гальмуванні купе зможе накопичувати енергію, згодом використовуючи її при розгоні.

До складу гібридної силової установки увійшов 3,0-літровий бензиновий вігатель V6 з віддачею 400 к.с. Загальна потужність Project Black S – 570 к.с. Розгін до «сотні» у купе займе близько 4 секунд.

Раніше компанія Infiniti офіційно заявила, що перший серійний електрокар марки з’явиться в 2021 році і буде побудований на абсолютно новій платформі. Перша повністю «зелена» модель буде в першу чергу орієнтована на китайський ринок.

Крім повноцінних електромобілів (EV) клієнтам запропонують і частково електрифіковані моделі (e-POWER). Ця технологія являє собою схему з бензиновим двигуном невеликого робочого об’єму, який заряджає акумуляторну батарею. У компанії пояснили, що завдяки цьому усувається необхідність в зовнішньому джерелі зарядки, що значно розширює запас ходу і в той же час забезпечує покупцям типові переваги повноцінного електромобіля (EV).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook