Автоновини Париж-2018

Audi привезе в Париж нову версію суперкара R8

Фото: Audi

Компанія Audi Sport опублікувала тизер, на якому зображена передня частина кузова невідомого суперкара. Передбачається, що німці привезуть на Паризький автосалон нову версію моделі R8.

Ніякої офіційної інформації про суперкар поки немає. За знімком видно, що новинка отримає аеродинамічний кузов з повітрозабірниками спереду в стилі автомобілів, які беруть участь в гонках на витривалість.

Раніше стало відомо, що Audi почала дорожні випробування оновленого суперкара R8 Spyder, у якого зміниться форма оптики. Крім того, після рестайлінгу родстер обзаведеться іншими бамперами, патрубками випускної системи, а також модернізованим заднім дифузором.

Чи піддасться змінам двигун Audi R8 Spyder, поки не відомо. Нинішній суперкар в топовом виконанні Plus оснащується 5,2-літровим атмосферним двигуном V10, що розвиває 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Нинішній Audi R8 Spyder Plus здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,3 сек.,а його максимальна швидкість складає 328 км на годину.

При цьому даний мотор має більший потенціал. Так, наприклад, на соплатфоменном купе Lamborghini Huracan Performante, яке утримувало звання найшвидшого серійного автомобіля «Північної петлі» Нюрбургринга, 5,2-літровий V10 видає 630 сил і 600 Нм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook