Автоновини

Гіперкар Pininfarina отримає електромотори хорватської фірми Rimac

Фото: Pininfarina

Хорвати розроблять для нового італійського гіперкара силову установку, акумулятори та програмне забезпечення.

Новий електричний гіперкар італійського кузовного ательє Pininfarina – PF0 – отримає силову установку і батареї від хорватської компанії Rimac. Про це повідомляє Autocar.

Дві компанії уклали угоду про співпрацю, в рамках якої хорвати також розроблять програмне забезпечення для силових агрегатів. За попередніми даними, електричний гіперкар Pininfarina PF0 оснастять чотирма електричними двигунами, які в сумі видаватимуть близько 2000 кінських сил.

Гіперкар зможе прискорюватися з місця до першої «сотні» менш ніж за дві секунди, а його максимальна швидкість складе 400 км на годину. Запасу акумуляторів вистачить, щоб проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

За попередніми даними, Pininfarina, яка тепер належить індійській Mahindra Group, випустить всього 150 подібних автомобілів. Продажі електричного гіперкара стартують в 2020 році.

Останньою новинкою компанії Rimac став гіперкар C_Two, представлений навесні 2018 року на Женевському автосалоні. Автомобіль оснастили двома електричними двигунами, сумарна віддача яких склала 1914 к.с. і 2300 Нм крутного моменту. Мотори, що працюють в парі зі спеціальною одноступінчастою передачею, дозволяють автомобілю прискорюватися з місця до 100 км / год за 1,85 секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 415 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook