Автоновини Париж-2018

Найменший кросовер Audi отримав 300-потужний мотор

Фото: Audi

Німецька компанія привезе в Париж спортивний кросовер SQ2, який здатний прискорюватися з місця до «сотні» менш ніж за п’ять секунд.

Компанія Audi представила «заряджену» версію свого найменшого кросовера Q2, який отримав приставку S в назві. Прем’єра новинки відбудеться 2 жовтня в рамках Паризького автосалону.

Audi SQ2 оснастили бензиновим дволітровим чотирициліндровим наддувним двигуном, що розвиває 300 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Агрегат працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями, а тяга передається на всі колеса. Кросовер здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,8 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Кросовер отримав підвіску зі спортивними настройками і зменшеним на 20 мм дорожнім просвітом. Крім того, новинку укомплектували гальмівними механізмами з 340- і 310-міліметровими дисками спереду і ззаду відповідно, а також супортами червоного кольору. Водієві доступні п’ять драйверськіх режимів: Auto, Comfort, Dynamic, Efficiency і Individual. Система динамічної стабілізації має функцію повного відключення.

У список стандартного устаткування увійшли світлодіодні фари головного світла і задні ліхтарі, шкіряні спортивні сидіння спереду, алюмінієві накладки на педалі і клімат-контроль. За додаткову плату, наприклад, можна замовити повністю цифрову приладову панель, проекційний дисплей, обробку салону алькантарою, а також мультимедійний комплекс з навігатором і 8,3-дюймовим екраном.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook