Автоновини

Mercedes розповів про новий гіперкар One

Компанія Mercedes-AMG підтвердила чутки про те, що новий гібридний гіперкар позбудеться приставки Project в назві і буде називатися ONE. Про це повідомляє прес-служба концерну Daimler.

На даний момент прототипи Mercedes-AMG ONE проходять посилені випробування у Великобританії, де тестуються на динамічних стендах, а також на реальних гоночних трасах. Крім того, стало відомо, що гіперкар отримає активний аеродинамічний обвіс, який на даний момент оптимізується в аеродинамічній трубі. Елементи включать спеціальний багатосекційний спойлер, що висувається в два положення.

Перший прототип новинки був представлений восени 2017 року на Франкфуртському автосалоні. Його оснастили гібридною силовою установкою на основі модифікованого 1,6-літрового наддувного агрегату V6, який використовується на болідах заводської команди «Мерседеса» у Формулі-1.

Двигун внутрішнього згоряння працює в парі з електромотором на задній осі, разом з яким вони в сумі видають 680 кінських сил. У передніх колесах встановлено ще по одному допоміжному електричному агрегату. Сумарна потужність гібридної силової установки гіперкара перевищила 1000 кінських сил.

За попередніми даними, Mercedes-AMG One зможе набирати першу “сотню” приблизно за 2,5 секунди, а на розгін до 200 км / год займе не більше шести секунд. Максимальна швидкість гіперкара перевищить 350 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook