Автоновини

Патрульній поліції почали видавати нові радари контролю швидкості

Тепер українська поліція буде озброєна високоточним обладнанням, яке здатне фіксувати не тільки перевищення швидкості.

Патрульну поліцію почали постачати сертифікованими радарами контролю швидкості – відомим обладнанням TruCam, який здатний не тільки визначати швидкість, але також фіксувати порушення швидкісного режиму в автоматичному режимі без участі інспектора. Крім того, TruCam здатний записувати порушення правил парковки.

За повідомленням інформаційно-аналітичної групи AutoConsulting, українські випробування обладнання почалися ще в 2010 році, в ході яких TruCam успішно пройшов апробацію в Києві на Столичному шосе. Устаткування перевіряло автомобілі в транспортному потоці за наступними критеріями: що знаходяться в розшуку ТЗ, вкрадені або втрачені номерні знаки, водії, які позбавлені прав на керування, а також ТЗ, які є майном боржників.

В рамках експериментальних тестів TruCam ідентифікував 28 збігів номерних знаків, які знаходяться в розшуку транспортних засобів, понад 400 збігів номерних знаків транспортних засобів, власники яких позбавлені прав на керування, 85 збігів з ТЗ, шуканими як майно боржників.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook