Автоновини Париж-2018

BMW показала дизайн нової 3-Series

Компанія BMW опублікувала в твіттері нові фотографії, що дають уявлення про дизайн екстер’єру та інтер’єру моделі 3-Series наступного покоління. Прем’єра «троячки» відбудеться 2 жовтня в рамках Паризького автосалону.

На одному із зображень видно, що дизайнери баварської марки вирішили відмовитися від традиційного фірмового «вигину Хоффмайстер» на користь більш незграбної форми задньої стійки.

Передбачається, що BMW опублікувала фотографії варіанту з індексом M340i, який буде топовою версією моделі аж до появи повноцінної «зарядженої» модифікації M3. За неофіційними даними BMW M340i укомплектують трилітровим наддувним рядним шестициліндровим мотором, що видає близько 365 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Седан буде доступний як з переднім, так і з повним приводом xDrive.

Раніше повідомлялося, що центр ваги новинки зменшиться на 10 мм, а по осях вийде ідеальною – 50:50. Маса BMW 3-Series зменшиться на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшиться на 15-20%.

Плюс до всього, нова BMW 3-Series отримає повністю перероблену підвіску – седан стане першою серійною BMW з особливими «розумними» амортизаторами, які «безперервно і поступально працюють відповідно до ходи пружини».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook