Автоновини

Mercedes перейменував 1000-потужний гіперкар

Фото: Mercedes-AMG

Серійна версія нового гіперкара компанії Mercedes-AMG, прототип якого відомий під позначенням Project One, позбудеться слова «Project» в назві та іменуватиметься просто «One». Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Motor1.

Концепт новинки дебютував у вересні 2017 року на Франкфуртському автосалоні. Mercedes-AMG One оснащений гібридною силовою установкою на основі модифікованого 1,6-літрового наддувного агрегату V6, який використовується на болідах заводської команди «Мерседеса».

Двигун внутрішнього згоряння, здатний розкручуватися до 11 000 оборотів в хвилину, встановлений на задній осі. Агрегат діє в парі з електромотором, разом з яким вони в сумі видають 680 кінських сил. При цьому формульний ДВЗ буде вимагати капітального ремонту кожні 50 тис. км пробігу.

За попередніми даними, Mercedes-AMG One зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 2,5 секунди, а на розгін до 200 км / г піде не більше шести секунд. Максимальна швидкість гіперкара перевищить 350 км на годину.

Передбачається, що серійний гіперкар, дорожні випробування якого вже стартували у вересні, дебютує найближчим часом. Всього буде випущено 275 екземплярів Mercedes-AMG One, вартість кожного з яких складе близько 2,5 млн євро. На даний момент всі гіперкари вже розпродані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook