Автоновини Париж-2018

Honda представила оновлений гібридний CR-V

Фото: Honda

Компанія Honda представила оновлену версію гібридного кросовера CR-V для європейського ринку. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на початку жовтня в рамках Паризького автосалону.

До складу силової установки новинки увійшов дволітровий бензиновий двигун, що працює в парі з електричним мотором. В сумі агрегати видають 184 к.с. і 315 Нм крутного моменту. Для кросовера передбачено три режими їзди: комбінований, виключно на електротязі і тільки за допомогою двигуна внутрішнього згоряння.

У компанії стверджують, що кросовер отримав «розумну» систему перемикання між режимами, яка забезпечує максимальну паливну економію. Так, при їзді на помірних швидкостях електромотор працює більше половини часу від всієї поїздки, тоді як при їзді по швидкісній трасі він підключається вже рідше.

Honda CR-V буде доступна як з переднім, так і з повним приводом. У першому випадку заявлена ??витрата пального склала 5,3 л на 100 км пробігу в змішаному циклі, а в другому – 5,5 літра.

Крім оновленого гібрида CR-V, компанія Honda представить на Паризькому автосалоні оновлений кросовер HR-V, а також спеціальну версію «зарядженого» хетчбека Civic Type R під назвою ArtCar Manga.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook