Автоновини Тюнінг

Новий Mercedes Gelandewagen отримав надпотужну версію

Фото: Brabus

«Заряджений» позашляховик Mercedes-AMG G 63 отримав спецверсію від тюнінг-ательє Brabus. Автомобіль отримав назву 700 Widestar і був показаний публіці на виставці катерів і яхт в Монако. Новинка отримала модифікований 4,0-літровий бензиновий мотор V8. Потужність агрегату збільшили до 700 к.с.

З таким двигуном до «сотні» Brabus 700 Widestar розганяється за 4,3 секунди. Максимальна швидкість – 240 км / г. Наддувна «вісімка» працює в парі з 9-ступінчастим “автоматом” AMG Speedshift TCT і системою повного приводу AMG Performance 4Matic.

Позашляховик оснастили спортивною вихлопною системою з хромованими патрубками, масивними колісними арками, світлодіодним підсвічуванням, спойлером і 23-дюймовими колісними дисками. Салон отримав обробку алькантарою, деревом і карбоном.

Mercedes-AMG представив «заряджену» версію позашляховика G-Class нового покоління на автосалоні в Женеві в цьому році. Позашляховик оснастили чотирьохлітровим наддувним агрегатом V8 з двома турбінами «twin-scroll» зі змінною геометрією крильчатки, який прийшов на зміну колишньому 5,5-літровому мотору V8. Двигун видає 585 к.с. і 850 Нм крутного моменту, що на 14 сил і 90 Нм перевершує віддачу агрегату попередника.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook