Автоновини

Відео: Ford Mustang проїхав всю Північну петлю в заметі

Фото: Ford

Спецверсія Ford Mustang під назвою RTR змогла проїхати всі 20 км Нюрбургринга в безперервному заметі. Відеозапис заїзду опублікував на своєму YouTube-каналі Ford. За кермом автомобіля знаходився чемпіон світу з дрифту Вон Гіттін-молодший. Автомобіль Ford Mustang RTR комплектується 5,0-літровим бензиновим двигуном з віддачею 900 к.с. Обмежувач повороту колеса Mustang був встановлений на 65 градусів.

Під час заїзду автомобіль розігнався до 240 км / г. Всього було знищено три комплекти покришок Nitto, які могли б пройти приблизно 144 840 км в звичайному режимі. Сам гонщик заявив, це була «можливість добре провести час, а не показати найкращий час кола».

Нюрбургринг – самий складний трек у світі. Побудована в 1927 році на пагорбах серед лісів Ейфелевих гір в Німеччині траса завжди вважалася дуже небезпечною, тому великі офіційні змагання не ній давно не проводяться. Нюрбургрінг в його нинішньому вигляді розділений на дві частини: історичну північну довжиною трохи більше 20 км і 4-кілометрову південну трасу Гран-прі, на який проходить і DTM, і гонки Формули 1.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook