Автоновини

Audi випустить розкішний седан під назвою Horch

Компанія Audi планує відродити назву Horch. Під цією маркою німці раніше випускали автомобілі преміум-класу. За даними Automotive News, тепер це ім’я планується використовувати для розкішного седана, який побудують на базі моделі A8. При цьому в окрему марку Horch перетворювати Audi не планує.

Очікується, що прем’єра новинки відбудеться через 2-3 роки. Основним конкурентом автомобіля стане Mercedes-Maybach S-Class. Швидше за все Audi A8 Horch оснастять 6,0-літровим бензиновим двигуном W12. Зараз такий мотор використовує Bentley Continental GT. Також очікується поява твін-турбо двигуна V8.

Новий Audi A8 доступний в двох модифікаціях – зі стандартною (A8 55 TFSI quattro) і подовженою колісною базою (A8 L 55 TFSI quattro).

У Україні обидві версії автомобіля оснащуються трилітровим шестициліндровим бензиновим двигуном потужністю 340 к.с., системою повного приводу і адаптивною пневматичною підвіскою. Автомобіль з таким двигуном розганяється до 100 км / год за 5,3 с, а максимальна швидкість складає 250 км / г. При цьому новий Audi A8 отримав силову установку з технологією «помірний гібрид» – двигун внутрішнього згоряння працює разом з 48-вольтовою бортовою електромережею.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook