Автоновини Париж-2018

Skoda показала салон найшвидшого Kodiaq

Фото: Skoda

Компанія Skoda розсекретили інтер’єр «зарядженої» RS-модифікації кросоверу Kodiaq. Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку жовтня в рамках Паризького автосалону. Салон машини отримав обробку алькантарою, карбоном і пластиком. Автомобіль комплектується багатофункціональним рульовим колесом з логотипом RS, новою панеллю приладів, накладками на педалі з нержавіючої сталі і спортивними сидіннями.

Що стосується зовнішнього вигляду, то від стандартного Kodiaq спортивний варіант буде відрізнятися більш агресивною передньою частина кузова, посиленими передніми стійками, повністю світлодіодними головними фарами, а також легкосплавними 20-дюймовими колісними дисками.

Skoda Kodiaq RS оснастять найпотужнішим дизельним мотором, який коли-небудь встановлювався на автомобілі чеської марки. Кросовер укомплектують дволітровим чотирициліндровим наддувним агрегатом, що розвиває 240 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати в парі з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і повним приводом.

Влітку 2018 року закамуфльований Skoda Kodiaq RS встановив рекорд «Північної петлі» Нюрбургрінга серед серійних автомобілів з семимісним салоном. Кросовер під управлінням німецької гонщиці Сабіни Шмиц проїхав 20,8 кілометрове коло траси за 9 хвилин і 29,84 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook