Автоновини Париж-2018

DS анонсував чотири прем’єри на автосалоні в Парижі

Фото: DS

Марка DS, що входить до французького альянсу PSA, покаже на домашньому автосалоні у Франції п’ять нових автомобілів. Як повідомили в прес-службі компанії, всі вони є електрокарами. Так, публіці буде показаний екологічно чистий кросовер під назвою DS3 Crossback. Основними суперниками новинки називаються Volvo XC40 і Mercedes-Benz GLB.

Електрокар використовує нову платформу CMP (Common Modular Platform), на якій також будуть побудовані «зелені» моделі компаній Peugeot і Citroen. Запас ходу в автомобіля складає 320 км. Потужність електричної силової установки – 136 к.с. Максимальна швидкість електричної модифікації DS3 Crossback становить 150 км / г. Розгін до сотні займе у машини 8,7 секунди.

Дизайн моделі нагадує DS7 Crossback. Кросовер отримав невидимі ручки дверей, фари з вертикальними світлодіодами та ліхтарі об’єднані молдингом. У салоні DS3 Crossback встановлюються сидіння зі спеціального спіненого матеріалу, 10,3-дюймовий сенсорний дисплей, цифрова приладова панель і аудіосистема з 12 динаміками.

Також на мотор шоу буде показаний зарядженний гібрид DS 7 Crossback E-Tense 4 ? 4. Запас ходу на одній електротязі у цій моделі становить 50 км. Потужність гібридної силової установки становить 300 к.с. До її складу входить ДВЗ, електродвигун і восьмиступінчаста автоматична коробка передач.

Крім цього в Парижі продемонструють концепт DS X E-Tense. Прототип служить для демонстрації майбутнього розвитку французького бренду до 2035 року. Концепт отримав повністю електричний привід від DS Performance, а оббивка машини виконана з вовни і шкіри. У салоні встановлюються віртуальні годинник від BRM і аудіосистема Focal. Також новинка оснащується системою автономного управління, однак всі подробиці про неї поки тримаються в секреті.

Ще одна прем’єра французької компанії – електричний одномісний гоночний болід для перегонів серії Formula E. Новинка носить назву DS E-Tense FE 19 і приводиться в рух електромотором DS Performance потужністю 250 кВт (338 к.с.). На трек автомобіль вийде вже 15 грудня в Саудівській Аравії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook