Автоновини Париж-2018

Hyundai влаштує гонку від Рима до Парижа заради прем’єри нового спорткара

Фото: Hyundai

Прем’єра «зарядженої» модифікації фастбеку Hyundai i30 Fastback відбудеться 26 вересня в Римі. При цьому два примірника спортивного автомобіля візьмуть участь в гонці від італійської столиці до Парижа, де вже відбудеться його світовий публічний дебют.

Першим гонщиком за кермом Hyundai i30 Fastback N стане італієць Габріеле Тарквінія, що змагається на даний момент в турінговом чемпіонаті TCR. Йому буде протистояти бельгієць Тьєррі Невіл, який представляє заводський колектив Hyundai в чемпіонаті сира з ралі WRC.

У компанії відзначили, що в рамках цього змагання буде встановлений новий рекорд. При цьому передбачається, що мова йде про розважальне дорожнє турне, а не про справжню гонку, так як повністю закрити дороги від Рима до Парижа загальною протяжністю близько 1,5 тис. км не представляється можливим.

Hyundai i30 Fastback N укомплектують тим же дволітровим надлдувним чотирициліндровим двигуном від хетчбека i30 N, на якому він розвиває 250 або 275 кінських сил. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Найпотужніша версія хот-хетча здатна набирати першу “сотню” за 6,1 сек., а його максимальна швидкість обмежена 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook