Автоновини

Nissan анонсував новий кросовер на базі Renault Duster

Фото: Nissan

Компанія Nissan опублікувала тизери нової версії компактного кросовера Kicks. Автомобіль з такою назвою вже кілька років продається в Південній Америці, однак тепер японці вирішили вивести дещо інший «Кікс» на індійський ринок.

Новий Nissan Kicks буде побудований на платформі B0, яка на даний момент лежить в основі Renault Duster і Kaptur, а також Nissan Terrano. Кросовер вийде кілька довше і ширше південноамериканської моделі, довжина якої дорівнює 4,3 метра. Об’єм багажного відділення – 432 літри.

За попередніми даними, лінійка двигунів Nissan Kicks включить бензиновий 1,6-літровий агрегат потужністю 106 к.с., що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою або варіатором. Крім того, буде запропонований 110-потужний 1,5-літровий дизель, що поєднується з шестидіапазонною «механікою».

Фото: Nissan

У список доступного обладнання увійде автоматичний клімат-контроль, інформаційно-розважальний комплекс з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм, а також підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook