Автоновини Париж-2018

Mercedes-Benz показав зовнішність нового GLE

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz опублікувала нове тизерне зображення, які розкриваює дизайн кросовера GLE нового покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року.

Машину побудують на платформі MHA (Modular High Architecture). Це ж шасі використовує новий E-Class. Дизайн новинки зазнає істотних змін у порівнянні з нинішнім GLE. Кросовер наступного покоління отримає більш спортивний дизайн. У машини з’являться нова оптика, великі колісні диски, видозмінені бампери і інша решітка радіатора. На ескізах у машини відсутні традиційні дверні ручки. Чи буде це рішення перенесено на серійну версію поки невідомо.

У салоні приладову панель замінять два дисплея, розмір яких складає 12,3 дюйма. На один з яких будуть виводитися показання приладів, а інший буде відповідати за контроль медіа. Кросовер отримає нову мультимедійну систему Mercedes-Benz User Experience (MBUX), яка прийшла на зміну топової Comand, і вже дебютувала на A-Class. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди.

Новинка стане помітно легше свого попередника. За неофіційними даними, в моторну гамму кросовера увійде 3,0-літровий бензиновий шестициліндровий двигун. Потужність агрегату складе 367 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він буде працювати в парі з 48-вольтовою бортовою мережею і стартер-генератором, який забезпечить додаткові 22 сили і 250 Нм.

Також клієнтам запропонують два дизельних мотора на вибір, потужністю 286 і 340 к.с. Крім цього, новинка отримає спортивну версію AMG. За неофіційними даними, така модифікація отримає 4,0-літровий бензиновий твін-турбо двигун V8. Потужність агрегату перевищить 600 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook