Автоновини Париж-2018

У Парижі представлять перші в історії в’єтнамські автомобілі

Компанія Vinfast опублікувала фотографії нового седана і кросовера, які стануть першими в історії серійними в’єтнамськими автомобілями. Публічна прем’єра новинок відбудеться в жовтні в рамках Паризького автосалону.

Седан і кросовер були розроблена фахівцями італійського кузовного ательє Pininfarina, які створили близько 20 дизайнерських концепцій для майбутніх моделей. Остаточний зовнішній вигляд машин визначився шляхом голосування, в якому потенційних клієнтів попросили вибрати найбільш вдалі варіанти, відповідні «традиційним в’єтнамським смакам і світовим трендам». В опитуванні взяло участь понад 62 тис. чоловік.

В основу седана і кросовера ляже платформа попередніх BMW 5-Series і X5 відповідно. Лінійка двигунів також включить мотори, створені на базі агрегатів баварської марки. Віддача двигунів, які будуть поєднуватися з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF, складе 178 і 230 кінських сил.

Vinfast налагодить збірку автомобілів на новому підприємстві, яке будується зараз в місті Хайфон. Випуск машин повинен початися у вересні 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook