Автоновини

Пікап Ford F-150 Raptor отримав позашляховий круїз-контроль

Фото: Ford

Компанія Ford представила модернізовану версію екстремального пікапа F-150 Raptor. Зокрема, автомобіль отримав нову функцію під назвою Trail Control – круїз-контроль для їзди по бездоріжжю.

Система повністю відповідає за роботу акселератора і гальм, дозволяючи водієві сконцентруватися виключно на рульовому управлінні. Функція Trail Control працює на швидкостях від 2 до 32 км / год – електроніка автоматично перекидає крутний момент на колеса з найбільшим зчепленням з дорогою, а також автоматично активує гальма в разі потреби. Плюс до всього, Trail Control здатна допомогти автомобілю не загрузнути при русі по глибокому піску.

Плюс до всього, Ford F-150 Raptor отримав нові адаптивні амортизатори c електронним управлінням, що змінює характеристики демпфірування кожної стійки окремо. Наприклад, електроніка застосовує найбільш жорсткі настройки при відриві коліс від землі, щоб максимально пом’якшити приземлення.

Ford F-150 Raptor оснащується тим же 3,5-літровим турбованим агрегатом V6, що видає 455 к.с. і 692 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 10-ступінчастим “автоматом”. Крім того, пікап оснащений системою повного приводу і роздавальною коробкою із заниженою передачею.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook