Автоновини

Ford випустить доступний електричний кросовер через два роки

Фото: Autocar

Компанія Ford в 2020 році випустить новий кросовер з повністю електричною силовою установкою, який буде мати «унікальне цінове позиціонування». Про це повідомляє прес-служба американського автовиробника.

«Ми запропонуємо новий електромобіль за ціною, яка сподобається клієнтам Ford. Нічого подібного з такими характеристиками на ринку зараз немає, і нічого подібного за цю ціну і не буде», – зазначив директор з розробки глобальних продуктів Ford в області електрифікованих автомобілів Даррен Палмер.

Поки про новинку лише відомо, що вона запозичить ряд дизайнерських рішень у спорткара Ford Mustang. Електрокар зможе проїжджати без підзарядки до 480 км, в салоні встановлять великі дисплеї, а її програмне забезпечення буде оновлюватися «по повітрю» – через хмарний сервіс.

До 2022 року американська компанія має намір інвестувати в розробку електрифікованих автомобілів 11 млрд доларів. За цей час Ford випустить близько 40 таких моделей, 16 з яких укомплектують повністю електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook