Автоновини

Дизайн нового покоління Mercedes-Benz GLE розсекретили до прем’єри

Фото: Motor1

Mercedes-Benz приступив до фінальних випробувань GLE нового покоління. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль під час тестів. Знімки, на яких новинка представлена практично без камуфляжу, були опубліковані виданням Motor1. Офіційна прем’єра кросовера повинна відбутися ближче до кінця нинішнього року. Швидше за все, публіці машину представлять на автосалоні в Парижі. Основним конкурентом новинки стане BMW X6.

Судячи зі шпигунських фотографій, кросовер отримає більш спортивний дизайн. У машини з’являться нові ліхтарі, інший задній бампер, а також інша вихлопна система. Традиційну приладову панель замінять два дисплея, розмір яких складає 12,3 дюйма. На один з яких будуть виводитися показання приладів, а інший буде відповідати за контроль медіа.

Кросовер отримає нову мультимедійну систему Mercedes-Benz User Experience (MBUX), яка прийшла на зміну топової Comand, і вже дебютувала на A-Class. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди. MBUX може працювати спільно з системою Mercedes Pro. Також автомобіль отримає нове багатофункціональне рульове колесо з сенсорними панелями.

Автомобіль побудують на платформі MHA (Modular High Architecture). Це ж шасі використовує новий E-Class. Завдяки цьому машина стане помітно легше свого попередника. У моторну гамму кросовера увійдуть бензинові і дизельні силові агрегати з чотирма і шістьма циліндрами. Пізніше автомобіль отримає і гібридну модифікацію.

Також клієнтам запропонують спортивну версію кросовера AMG. За неофіційними даними, така модифікація отримає 4,0-літровий бензиновий твін-турбо двигун V8. Потужність агрегату перевищить 600 кінських сил.

У Україні на даний момент продається нинішнє покоління кросовера GLE. Автомобіль доступний для покупки в шести модифікаціях за ціною від 1 915 745 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook