Автоновини

Volkswagen розповів про свій новий кросовер

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала дизайн-скетчі нового компактного серійного кросовера T-Cross. Прем’єра автомобіля відбудеться восени 2018 року, а його європейські продажі стартують навесні наступного року.

На кросовері використовують ряд стилістичних рішень однойменного концепт-кара, представленого в 2016 році на Паризькому автосалоні. Довжина автомобіля складе 4 107 мм. Таким чином, новинка займе місце на щабель нижче моделі T-Roc. Найближчим конкурентом Volkswagen T-Cross стане Nissan Juke.

В салоні машини з’явиться повністю цифрова приладова панель і мультимедійний комплекс з великим сенсорним дисплеєм, Водію будуть доступні бездротова зарядна станція для смартфона, система запобігання фронтальних зіткнень, а також функція дотримання рядності руху.

В основу новинки ляже модульна платформа MQB, на якій, зокрема, побудований хетчбек Polo шостого покоління. Лінійка двигунів включить трьохциліндрові наддувні мотори робочим об’ємом один літр потужністю 95 і 110 к.с.

Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” з двома зчепленнями. Крім того, буде доступна 150-потужна 1,5-літрова «турбочетвірка», а також два 1,6-літрові дизелі, що видають 95 і 115 к.с.

Нагадаємо, довжина прототипу Т-Cross становить 4 133 мм – це більше, ніж, наприклад, у піднесеного хетчбека Volkswagen CrossPolo. Зовні T-Cross нагадує Tiguan другого покоління – у нього схожа виштамповка на капоті і боковинах.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook