Автоновини

Kia анонсувала 200-потужний Ceed нового покоління

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала тизер спортивної модифікації моделі Ceed третього покоління, яка отримає назву ProCeed. Новинка буде представлена на спеціальному заході 13 вересня, а її публічна прем’єра відбудеться в жовтні в рамках Паризького автосалону.

Kia ProCeed зробили схожим на однойменний концепт-кар, який був представлений восени 2017 року на Франкфуртському автосалоні. Перша назва Proceed використовувалася на тридверної версії моделі, від якої в компанії вирішили відмовитися після зміни покоління.

За попередніми даними, новинку укомплектують 1,6-літровим чотирициліндровим турбованим двигуном, віддача якого складе близько 200 кінських сил. Мотор буде працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

На даний момент в Україні вже стартував продаж стандартного хетчбека Kia Ceed третього покоління. Модель пропонується 1,4-літровим 100-потужним агрегатом, що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а також двигуном об’ємом 1,6 літра потужністю 128 к.с., який поєднується як з «механікою», так і з «автоматом» . Ціни на хетчбек починаються від 445 808 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook