Автоновини

Infiniti представила перший електричний родстер

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti представила свій перший електричний родстер під назвою Prototype 10. Публічна прем’єра концепту відбулася на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч. Новинка отримала футуристичний дизайн і служить для демонстрації подальшого розвитку нової дизайнерської філософії японської марки, яка вперше була показана на прототипі Infiniti Q Inspiration.

Відмінними рисами концепт-кара стали довга і широка передня частина кузова, а також вузьке вітрове скло. Створення прототипу курирував дизайн-центр Infiniti в Японії, цифровою розробкою моделі займалися в Великобританії, а повністю ручна збірка концепту відбувалася в студії в Сан-Дієго (Каліфорнія).

Одномісний спідстер отримав чорний спойлер, незвичайні, трикутні ліхтарі і великі повітроводи охолодження електромотора. У салоні встановлюються спортивне сидіння, 4-точкові ремені безпеки, а також рульове колесо в гоночному стилі.

Технічні характеристики машини розсекречені, ще не були. Наприклад, попередник концепту – Infiniti Prototype 9 – був оснащений силовим агрегатом від Nissan Leaf другого покоління: синхронним електричним мотором, що розвиває 150 к.с. (110 кВт) і 320 Нм крутного моменту.

У компанії лише підкреслили, що Prototype 10 натякає на можливість використовувати жорсткі модульні платформи з плоскою підлогою як базою для всіх нових електрифікованих автомобілів, і, тим самим, відкрити нову еру в дизайні і компонуванні. А у прес-службі бренду пояснили, що саме завдяки плоскій підлозі сидіння водія в Prototype 10 встановлено настільки низько.

Раніше компанія Infiniti офіційно заявила, що перший серійний електрокар марки з’явиться в 2021 року і буде побудований на абсолютно новій платформі. Перша повністю «зелена» модель буде в першу чергу орієнтована на китайський ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook