Автоновини

Надпотужний Lamborghini Aventador SVJ отримав 770-потужний двигун

Фото: Lamborghini

Компанія Lamborghini представила на Конкурсі Елегантності в Пеббл-Біч надпотужну модифікацію суперкара Aventador під назвою SVJ. У компанії пояснили, що абревіатура SVJ покликана нагадати про унікальну Miura Jota, яка в 1970 році була створена тест-пілотом італійської марки Бобом Уоллесом.

Автомобіль отримав 6,5-літровий бензиновий двигун V12. Потужність агрегату становить 770 к.с. З таким мотором новинка розганяється до 100 км / год за 2,8 секунди. Максимальна швидкість 350 км / г.

Кузов новинки забарвлений в яскраво зелений колір. Новинка отримала агресивний бампер, шини Pirelli P Zero Corsa, спойлер з карбону і змінені фари. Крім цього, машина комплектується спеціальним комплексом під назвою Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA). У нього входить передній спойлер з керованими заслінками і активне антикрило. Вперше ця система була застосована на Huracan Performante.

На даний момент автомобілю вже вдалося встановити новий рекорд Нюрбургрінга серед серійних автомобілів. Новинка змогла пройти коло знаменитої траси за 6 хвилин 44,97 секунди. За кермом італійського спорткара знаходився пілот Марко Мапеллі. До цього титул найшвидшого автомобіля належав Porsche 911 GT2 RS, який пройшов коло за 6 хвилин 47,3 секунди.

Автомобіль випустять обмеженою партією в 963 екземплярів. Ціни на машину починаються від 517 700 доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook