Автоновини

Відроджена Toyota Supra потрапила в аварію на Нюрбургринзі

Прототип спорткара, для якого Toyota відродить назва Supra, потрапив в аварію на трасі Нюрбургринг. Як повідомляє Carscoops, аварію сталася на ділянці під назвою  Dottinger Hohe. За словами очевидців інциденту, автомобіль врізався в правий відбійник під час тестового заїзду.

Через що прототип не впорався з керуванням поки невідомо. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Сама машина отримала серйозні пошкодження і була евакуйована з траси.

Прототип Toyota Supra вперше показали на Фестиваль швидкості в британському Гудвуді. Автомобіль влаштував демонстративний заїзд в рамках мотор-шоу, проте як і раніше носив камуфляж. У модельній лінійці японського бренду автомобіль займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе компанії.

Нова Supra отримає рядний шестициліндровий двигун, передньомоторную компоновку і привід на задні колеса. За попередніми даними, мова йде про агрегат BMW, який буде розвивати близько 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 4,5 сек.

Оригінальна Toyota Supra випускалася з 1978 по 2002 роки і за цей час встигла змінити чотири покоління. Історія моделі почалася з автомобіля, який був частиною лінійки Celica і носив назву Supra Celica.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook