Автоновини

Нова Toyota Land Cruiser залишиться без двигуна V8

Фото: Toyota

Позашляховик Toyota Land Cruiser 200 наступного покоління втратить бензинового двигуна V8. Про це повідомляє японське видання Best Car.

За їхніми даними, на зміну цьому мотору приїде 3,5-літровий агрегат V6. Зараз такий двигун встановлюється на Lexus LS. Динамічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. На LS потужність цього мотора становить 421 кінську силу.

Також очікується поява гібридної модифікації позашляховика. Судячи з раніше опублікуванних шпигунських фотографій, автомобіль отримає невеликі зміни в дизайні. Машину укомплектують новими гратами радіатора, спойлером, іншими бамперами і зміненою оптикою. На світовому ринку автомобіль повинен з’явиться в 2020 році.

У Україні на даний момент придбати модель можна з 4,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 309 к.с. і 4,5-літровим турбодизелем (249 к.с.). Ціни на машину починаються від 2 551 360 гривень.

Останньою прем’єрою Toyota став кросовер C-HR. Ціни на автомобіль починаються від 614 550 гривень, повідомляє прес-служба японської марки. В основі моделі, вперше показаної восени 2016 року на Паризькому автосалоні, лежить нова масштабована архітектура TNGA. У Україні лінійка двигунів включила 1,2-літровий наддувний бензиновий агрегат потужністю 115 к.с. Топовий мотор – дволітрова 148-потужна «четвірка».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook