Автоновини

Дизайн оновленого Toyota Land Cruiser 200 розсекретили до прем’єри

Фото: instagram / hamad1two3

В інтернеті з’явилися перші фотографії оновленого позашляховика Toyota Land Cruiser 200. Знімки були опубліковані в Instagram користувача hamad1two3. Судячи з них, автомобіль отримає невеликі зміни в дизайні. Машину укомплектують новою решіткою радіатора, спойлером, іншими бамперами і зміненою оптикою.

За даними Carscoops, на фотографіях представлена версія для країн Близького Сходу. Як буде виглядати європейська версія машина поки невідомо.

Всі технічні характеристики рестайлінгової моделі поки також тримаються в секреті. У Україні на даний момент придбати модель можна з 4,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 309 к.с. і 4,5-літровим турбодизелем (249 к.с.). Ціни на машину починаються від 2 086 240 грн. Бажаючим придбати топову версію доведеться заплатити 2 417 396 грн.

Фото: instagram / hamad1two3

Останньою прем’єрою Toyota для України став кросовер C-HR. Ціни на автомобіль починаються від 609 450 гривень, повідомляє прес-служба японської марки. В основі моделі, вперше показаної восени 2016 року на Паризькому автосалоні, лежить нова архітектура TNGA. У Україні лінійка двигунів включила 1,2-літровий наддувний бензиновий агрегат потужністю 115 к.с. Топовий мотор – дволітрова 148-потужна «четвірка».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook