Автоновини

Isuzu випустила позашляховик з 370-міліметровим кліренсом

Фото: Isuzu

Компанія Isuzu представила концептуальний позашляховик під назвою Concept X. Новинка з 370-міліметровим дорожнім просвітом отримала дві версії: одна має кузов «пікап», а інша – кросовер.

Перший автомобіль під назвою D-Max отримав незалежну передню підвіску, багатоважельну пружинну підвіску ззаду, а також позашляхові покришки Toyo Open Country. Кути в’їзду і з’їзду склали 49,7 і 38,5 градусів відповідно. Більшість кузовних деталей, включаючи капот і крила, унікальні.

Пікап оснастили трилітровим чотирициліндровим дизельним двигуном з противосажевим фільтром. Мотор поєднується з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач японської фірми Aisin.

Друга версія концепт-кара, що отримала позначення Concept MU-X Spec, побудована на базі семимісного преміального кросовера MU-X, який продається в Австралії. Автомобіль укомплектували тієї ж підвіскою і силовими агрегатами, але при цьому він отримав інший кузов і змінений інтер’єр.

Передбачається, що обидва автомобілі покликані продемонструвати можливості інженерів японської компанії. Випуск серійних версій позашляховиків, імовірно, не планується.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook