Автоновини

Rimac випустив електричний гіперкар з набором для шампанського

Фото: Rimac

Хорватська компанія Rimac представила особливу версію гіперкара C_Two під назвою California, яка була випущена по спеціальному замовленню в єдиному екземплярі. Новинка отримала унікальний колір кузова і спеціальний набір для шампанського.

У салоні встановили два тримачі для пляшок на два і шість літрів, а також набір з фужерами. Крім того, автомобіль отримав особливі колісні диски.

Технічна складова змінам не піддалася. Гіперкар отримав по електричному двигуну на кожній осі, сумарна віддача склала 1914 к.с. і 2300 Нм крутного моменту. Мотори, що працюють в парі зі спеціальною одноступінчастою передачею, дозволяють автомобілю прискорюватися з місця до 100 км / год за 1,85 секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 415 км на годину. Запасу літій-іонних батарей на 120 кВт-год вистачає, щоб проїжджати без підзарядки до 650 кілометрів.

У червні співвласником Rimac стала компанія Porsche, яка отримала 10% акцій виробника. Німці розраховують, що співпраця Rimac допоможе в подальшій розробці автомобілів з «зеленими» силовими установками. Крім розробки гіперкарів, хорвати спеціалізуються на нових технологіях в області батарей і електричних агрегатів, а також на людино-машинному інтерфейсі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook